Miracles Beauty & Nails

Nails

Rakennekynnet, akryyli ja geeli

  • Uudet rakennekynnet 68€
  • Rakennekynsien perushuolto 53€
  • Rakennekynsien huolto 1-väri 68€
  • Rakennekynsien huolto 2 väriä 70€
  • Erikoisrakennekynnet alk. 72€
  • Luonnonkynsien vahvistus 53€
  • Varpaankynsien vahvistus 53€

Akryylikynnet

Akryylimenetelmä on ensimmäinen kaupallisesti käytetty rakennekynsimenetelmä. Sitä pidetään käytetyistä menetelmistä vahvimpana. Monen vuoden kokemus sekä tutkimus on tuonut tämän menetelmän tuotteet pidemmälle niistä tuotteista, jotka aluksi kehiteltiin. Akryylistä muotoillut kynnet ovat hyvin vahvat, luonnollisen näköiset ja kestävät. Tuotekehitys on tehnyt niistä yksinkertaisen ja suhteellisen nopean työstää, kunhan taito tehdä on kehittynyt.

“Akryyli” on yleinen termi puhuttaessa ilmakovetteisista rakennekynsimassoista. Akryylimenetelmässä käytetään nestemäistä ja jauhemaista tuotetta, jotka yhteen sekoitettuna muodostavat kynnellä kiinteän aineen. Menetelmässä rakennekynsi tehdään viemällä sivellin nesteeseen. Ilmakovetteisilla akryyleillä on taipumus tuoksua voimakkaalle.

Geelikynnet

Geelimenetelmässä käytetään ns. valmiiksi sekoitettua tuotetta, josta muodostuu kynnellä kiinteä aine UV-valon avulla. Menetelmässä voidaan käyttää yhtä tai useampaa geelituotetta. Geelituotetta voidaan lisätä kynnelle siveltimellä yhtenä tai useampana kerroksena. Jokaisen tuotekerroksen jälkeen se kovetetaan UV-lampulla. Viimeisen kerroksen jälkeen rakennekynnet ovat valmiit viimeisteltäväksi. Viimeistelty muoto tehdään viilalla. Tuotteet tuoksuvat hieman tai eivät lainkaan, eivätkä ne kovetu ilman uv-valoa.

Geelimenetelmä on kevyempi viilata verrattaessa useimpiin ilmakovetteisiin akryyleihin. Tuotekehitys on käynnistynyt kunnolla 1990-luvun puolivälissä ja massan pysyvyys ja kiinnittyvyys on parantunut sekä työstämisaika lyhentynyt. Geelikynnet on aina tehtävä huoneenlämmössä. Jos on viileää, massa on vaikea työstää (se muuttuu kovaksi) ja liian lämpimässä massa lähtee valumaan.

Geelikynnet ovat suhteellisen vahvat ja kestävät. Pysyvyys on hyvä. Ne on helppo ja nopea työstää, koska massa levittyy tasaisesti ja se on tasalaatuista. On tärkeää huomata, että geelituotteet voivat olla hyvin ihoa ärsyttäviä. Ne voivat aiheuttaa yliherkkyyttä tai allergisia reaktioita.

ManiQ kevytgeeli

Kevyt ja kestävä, asetoniliukoinen geelivahvistus luonnonkynsiin. Tasoittaa kynnen pinnan uurteet ja säilyttää kynnet kauniina ja lohkeamatta upeina jopa neljän viikon ajan. Sisältää lisäksi kynsinauhojen siistimisen ja lakkauksen

Hoidon kesto 30-40 min 45€
Huollon kesto noin 30 min 34€

Orly Gel FX -geelilakkaus

Upea geelilakkaus; kauniit kynnet jopa yli 2 viikkoa!
Tällä hetkellä valittavana 10 värisävyä, joista saatavilla sekä geeliväri että perinteinen kynsilakka, jolla voidaan tehdä joko sävy sävyyn sopiva pedikyyri tai häivyttää geelilakkauksen kasvurajaa. Pohjustus- ja hoitotuotteet sisältävät A-, E- ja B5-vitamiineja.

Hoidon kesto n. 45min 45€
Poisto+huolto n. 1h 52€

Manikyyrit

Manikyyri
Sisältää: viilaus, kynsinauhojen siistiminen, käsivoide ja lakkaus

Kesto: noin 30 min 29€

Spa-manikyyri
Sisältää: viilaus, kynsinauhojen hoito, kuorinta, naamio, hieronta ja lakkaus

Kesto: 1h 45€

Erikoislakkaukset ja koristelut