Miracles Beauty & Nails

Käsienhoito

Alessandro HandSpa

Alessandron HandSpa on ajaton ja tyylikäs hoitolinja käsille ja kynsille. Huolellinen HandSpa- linjan kehittely pohjautuu Alessandron yli 20 vuoden kokemukseen käsien- ja kynsien hoidosta, tuloksena on ainutlaatuisia tuotteita, joissa on korkealuokkainen koostumus ja houkutteleva tuoksu.
Jokainen tuote on ainutlaatuinen ja helppokäyttöinen.

Nice Day – tehokkaasti kosteuttava voide. Ravintorikas helmiproteiiniuute ja macadamiaöljy kosteuttavat ja pehmentävät intensiivisesti. Kuivat kädet saavat takaisin pehmeytensä ja kimmoisuutensa. 100ml 20€.

Magic Manicure Complete – kuudenkymmenen sekunnin manikyyri tekee ihosi samettiseksi. Viinirypäleen siemen- ja aprikoosiöljy, arvokas merisuola puhdistavat, kuorivat ja pehmentävät käsiä jo yhdellä käyttökerralla. Houkutteleva mangon ja persikan tuoksu. 100ml 23€.

Cream Rich – intensiivisesti kosteuttava käsivoide sisältää hyaluronihappoa ja helmiproteiiniuutetta. Vahvistaa ihon elastisuutta ja pehmeyttä. 100ml 25€.

Sensitive – hajusteeton, E-vitamiinia ja hyaluronihappoa sisältävä käsivoide herkälle iholle. Voide pehmentää ihoa ja tuo pitkäkestoista kosteutusta. 100ml 25€.

Vital Serum – sisältää Royal Jellya ja monia vitamiineja. Kosteuttava ja anti aging vaikutus. Imeytyy heti, loistava päätetyöskentelijöille. 30ml 20€.

CutiCare Pen – kynsinauhaöljykynä, kosteuttava ja ravitseva hoito kynsinauhoille. Helppo pitää laukussa mukana! 4,5ml 16€.