Miracles Beauty & Nails

Meikit

——————————————————————-

Meikkisarja Make-Up Studio

Meikkisarjasta löytyvät pohjustukseen MUST meikkipuuteri, MUST sametti-meikkipuuteri ja MUST voidemainen meikkipohja. Lisäksi ihanat kimallepuuterit ja todella hienojakoinen silkki-irtopuuteri. Poskipunissa voit valita joko kimaltavan Lumière värin tai perusmattasävyn.

Silmämeikkiin lumoavat Lumière luomivärit, jotka ovat valmistettu tavallisesta poiketen leipomalla. Tekniikka sitoo väripigmentin ja pienen hileen tasaisesti toisiinsa, näin ollen metallinhohteinen kiilto on tasainen kautta värin. Saatavilla yksittäin tai valitsemasi sävyt viiden värin paletissa. Erikoisefektit meikkiin saat kimalleväreillä. Sarjassa lisäksi edullisemmat perusluomivärit vaativalle käyttäjälle. Voidemainen silmänrajaus viimeistelee silmämeikin. Vettä ei tarvita, vaan tuote käytetään sellaisenaan.

Huulimeikeissä valittavana MUST durable Lip Fluid, erittäin hyvin pysyvä huulipuna, joka levitetään huulille ja annetaan kuivahtaa. Ei jätä huulia kiristävän tai kuivan tuntuisiksi, toisessa päässä väritön huulikiille. Ja MUST huulikiilto, jolla saat erittäin kiiltävät ja täyteläiset huulet. Voidaan käyttää sellaisenaan tai huulipunan päällä. Huultenrajaukseen erittäin hyvin pysyvä kynä.

MUST tyhjä rasia viidelle luomivärille tai poskipunalle. Soveltuu myös Lumière Refill-tuotteille. MUST tyhjä rasia kahdelle luomivärille tai poskipunalle (ei Lumière Refill-tuotteille). Rasian sisällä on peili ja poskipuna- tai luomivärisivellin.

——————————————————————-

Treat Collection – huulikiillot

Gluteeniton, parabeeniton, ei synteettisiä hajusteita. Kosteuttava, anti-aging, sisältää uv-suojan. Saatavilla 18 eri sävyä.

——————————————————————-

Cinema Secrets

Meikin pohjustukseen luomille Eye Makeup Primer ja kasvoille samettisen tuntuinen Cinema Secrets Meikinpohjustus Geeli.

Cinema Secrets Ainutlaatuiset meikkivoiteet ja korjausvärit:

 • erittäin riittoisat ja helppokäyttöiset
 • kauneus- ja ammattikäyttöön
 • kestää vaikeissakin olosuhteissa 12 tuntia ilman havaittavaa muutosta
 • maksimaalinen peittokyky; peittää arpia, eriasteisia pigmenttihäiriöitä, palovammoja ja tatuointeja
 • vedenkestävä
 • hyvin levittyvä
 • ei paakkuunnu
 • jättää luonnollisen mattapinnan
 • vaativiin olosuhteisiin, esim. TV- ja elokuvastudioihin
 • ei sisällä mineraaliöljyjä
 • ei testattu eläimillä
 • ei eläimistä peräisin olevia raaka-aineita

Cinema Secrets luomivärit:

Luomivärit ovat erittäin korkeapigmenttisiä ja riittoisia. Luomivärejä on helppo käyttää sellaisenaan tai sekoittaa keskenään. Luomiväriä voidaan käyttää niin taidokkaaseen puuterimaiseen luomimeikkiin kuin myös nestemäisenä eye liner rajauksena Eye Liner Sealerin kanssa. Näin saadaan aina täydellisesti yhteensopiva rajaus- ja luomiväri.

Hollywood Lights mineraalimeikkijauheet

Cinema Secrets Hollywood Lights on erittäin hienojakoinen ja riittoisa mineraalimeikkijauhe, jonka metallinhohtoiset sävyt soveltuvat niin luomimeikkiin kuin poskipäillekin.

Lisäksi valikoimistamme löytyvät Cinema Secrets irtopuuterit ja suositut Dual Actives -meikkipuuterit, poskipunat, rajauskynät sekä huulikiillot.

Skincare Foundation SPF 15 30ml 49€

Hoitava meikkivoide, jossa aurinkosuoja 15. Ei tuki ihohuokosia eikä sisällä mineraaliöljyjä.