Miracles Beauty & Nails

Vartalonhoito

Vita Liberata – Itseruskettavat tuotteet

Rich: Body Medium **

Tämä bestseller tuote, Rich:Body, on keskisävyttävä ja kosteuttava voide koko vartalolle. Lopputuloksena ihollesi kehittyy kaunis ja luonnollinen rusketus, kuin pitkä viikonloppu hiekkarannalla. Voidaan käyttää myös ohuesti kasvoille. Sopii kaikille ihotyypeille. 200ml 29€.

Extra Rich: Body Dark ***

Mikäli haluat tummemman rusketustuloksen tai ihosi on vaalea ja huonosti ruskettuva, tämä tuote on juuri oikea sinulle. Orgaaniset luonnonuutteet hellivät, hoitavat ja tuovat kestävän rusketustuloksen. Sopii kaikille ihotyypeille. 100ml 29€.

Sheer Mousse: Body Medium **

Kevyt ja ilmava mousse kuivuu välittömästi levittämisen yhteydessä. Sävytetyn koostumuksen ansiosta saat tasaisen ja todella kauniin sävyn. Lopputuloksena on kosteutettu, pehmeä ja ”auringon suutelema” iho. Suositellaan erityisesti kiireisille. 200ml 29€.

Intense Mousse: Body Dark ***

Mikäli haluat tummemman rusketustuloksen tai ihosi on vaalea ja huonosti ruskettuva, tämä tuote on juuri sinulle. orgaaniset luonnonuutteet hellivät, hoitavat ja tuovat kestävän rusketustuloksen. Kevyt ja ilmava mousse kuivuu välittömästi levittämisen yhteydessä. Sävytetyn koostumuksen ansiosta saat tasaisen lopputuloksen. 100ml 29€.

pHenomenal Mousse Medium ** ja Dark *** 2-3 viikon itseruskettava

Tee maailman pitkäkestoisin rusketus supernopeasti kuivuvalla, pehmeällä vaahdolla joka on helppo levittää ja luo iholle täydellisen kauniin rusketustuloksen. Rusketus kestää iholla 2-3 viikkoa. Noudata käyttöohjetta pHenomenal 2 – 3 Viikon Rusketus Vaahto pitää rusketuksen iholla neljä kertaa pidempään kuin muut rusketustuotteet ja se häivyttyy iholta asteittain, täydellisen tasaisesti. Pitkäkestoisen rusketuksen salaisuus on pHenO2 teknologia joka toimii ihollasi luovuttaen aktiivista ainesosaa DHA:ta hiljalleen jolloin rusketuksen kesto pidentyy. Moisture Lock™ teknologia taas lukitsee kosteuden iholle ja varmistaa rusketuksen kauniin sävyn sekä tasaisin häivyttymisen ihosolukon uusiutuessa. 125ml 45€.

Moment by Moment Nopeavaikutteinen Mousse

Uusi, nopeasti kehittyvä rusketusmousse, jolla kaunis rusketus kehittyy tunnissa – valitse itse haluttu tummuusaste (*/**/***)!

Erityisesti tytöille, jotka haluavat rusketuksen kehittyvän hetkessä! Valitse itsellesi sopiva tummuusaste. Sävy alkaa kehittyä 30 minuuttia levittämisen jälkeen ja kehittyy kolmen tunnin ajan.

- Kevyen, auringonsuuteleman lopputuloksen saat pesemällä tuotteen pois tunnin jälkeen (vastaa asteittain ruskettavan tuotteen lopputulosta). Light *

- Keskitumma kullanhehkuinen sävy syntyy kun jätät tuotteen iholle kahden tunnin ajaksi ennen peseytymistä. Medium **

- Tumma, pronssinen lopputulos syntyy kolmen tai useamman tunnin jälkeen. Dark ***

Huom! sävy lopettaa kehittymisen kolmen tunnin kuluttua levityksestä. näin huolta liian tummasta lopputuloksesta ei ole. Tuotteessa muuten samat ominaisuudet kuin muissa Sheer Mousse tuotteissa. Mikäli rusketut hitaasti kannattaa vaikutusaikaa pidentää kolmeen tuntiin. 100ml 33€.

Super Fine Skin Polish Vartalokuorinta

Hienojakoinen ja kermainen vartalokuorinta silottaa ja pehmentää ihon pinnan. Hienojakoiset jojobarakeet poistavat hellävaraisesti kuolleen ihosolukon. ihon pinta saa täydellisen tasaisen pohjan rusketusaineiden levittämiselle. 175ml 17€.

Käytetään ennen rusketustuotteiden levittämistä.
Hiero iholle ennen suihkua pyörivin liikkein, huuhtele suihkussa.
Voidaan käyttää myös kasvojen iholle.

Self Tan Application Mitt – levityskinnas

Vältä kämmenten värjäytyminen, käytä levityskinnasta! 6€

*************************

Australian Gold -aurinkosuojavoiteet SPF15/SPF30/SPF50

*************************

Body Drench hoitavia öljyjä sisältävät vartalovoiteet 500ml 19,90€

*Moroccan Argan Oil – ravitseva ja elvyttävä
*Tahitian Monoi Oil – syväkosteuttava
*Indian Neroli Oil – pehmittävä ja virkistävä

Vartalonkuorintahanskat 5€ / kpl