Rakennekynnet, akryyli

AKRYYLI menetelmä on ensimmäinen kaupallisesti käytetty rakennekynsimenetelmä. Sitä pidetään käytetyistä menetelmistä vahvimpana. Monen vuoden kokemus sekä tutkimus on tuonut tämän menetelmän tuotteet pidemmälle niistä tuotteista, jotka aluksi kehiteltiin. Akryylistä muotoillut kynnet ovat hyvin vahvat, luonnollisen näköiset ja kestävät.

“Akryyli” on yleinen termi puhuttaessa ilmakovetteisista rakennekynsimassoista. Akryylimenetelmässä käytetään nestemäistä ja jauhemaista tuotetta, jotka yhteen sekoitettuna muodostavat kynnellä kiinteän aineen. Menetelmässä rakennekynsi tehdään viemällä sivellin nesteeseen. Ilmakovetteisilla akryyleillä on taipumus tuoksua voimakkaalle.

Rakennekynnet, geeli

GEELI menetelmässä käytetään ns. valmiiksi sekoitettua tuotetta, josta muodostuu kynnellä kiinteä aine UV- tai Led-valon avulla. Menetelmässä voidaan käyttää yhtä tai useampaa geelituotetta. Jokaisen tuotekerroksen jälkeen se kovetetaan UV/Led-lampulla. Tuotteet tuoksuvat hieman tai eivät lainkaan, eivätkä ne kovetu ilman uv/led valolla.

Geelikynnet ovat suhteellisen vahvat ja kestävät. Pysyvyys on hyvä. On tärkeää huomata, että geelituotteet voivat olla hyvin ihoa ärsyttäviä. Ne voivat aiheuttaa yliherkkyyttä tai allergisia reaktioita.

Rakennekynsien huollot

Rakennekynsien poisto

Rakennekynsien poisto tehdään hiomalla, sähköviilaa käyttäen. Siloitetun oman kynnen päälle voidaan haluttaessa laittaa tavallinen kynsilakka.

Geelilakkaus

Upea geelilakkaus, kauniit kynnet jopa yli 3 viikkoa! Geelilakkaus tehdään oman kynnen päälle, sillä ei voi tehdä kynteen lisää pituutta. Valittavana on yli 150 värisävyä.

  • Kesto: 30min / 47€
  • Poisto+uusiväri
  • Kesto: 45-60min/54€

Manikyyri

Sisältää: viilaus, kynsinauhojen siistiminen, käsivoide ja lakkaus

  • Kesto: n. 30 min 30€

Kynsien koristelut